Verwijs een vriend en ontvang een €100 bol.com tegoedbon!

 

Bookahouseboat.com Vriendenbonus

Heb jij vrienden of kennissen die een woonboot verhuren of willen verhuren? Nodig hen dan uit om hun boot/boten gratis te verhuren via Bookahouseboat.com en ontvang hiervoor een bol.com tegoedbon twv €100 per nieuwe advertentie!

 

Meedoen is simpel en leuk - zo werkt het:

1. Stuur een mailtje naar juul@bookahouseboat.com met daarin de naam van je vriend(en) met contactgegevens (bij voorkeur email en telefoonnummer).

2. Wij maken voor je vriend een gratis advertentie aan, eventueel met gratis fotoshoot. Meerdere boten per vriend is uiteraard geen probleem.

3. Na plaatsing van de advertentie(s) krijgen zowel jij als je vriend/kennis hierover bericht. Wij gaan dan hard aan de slag om boekingen binnen te halen.

4. Zodra deze nieuwe boot/boten succesvol is/zijn verhuurd, sturen we je een een bol.com tegoedbon twv €100 per boot.


Plaats je eigen bootVerwijs een vriend naar Bookahouseboat en verdien 100 euro

Op het Bookahouseboat.com Vriendenbonus Programma zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. Bookahouseboat.com behoudt zich het recht voor om woonboten al dan niet goed te keuren voor plaatsing op haar website(s).
  2. Indien een woonboot al online staat (ook onder een andere naam), kan deze niet aangemeld worden voor het Bookahouseboat.com Vriendenbonus Programma. Indien een woonboot al online staat op het moment van aanmelden zullen wij hiervan melding maken bij de deelnemende partij(en).
  3. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt: indien dezelfde persoon door meerdere mensen wordt uitgenodigd, geldt alleen de eerste aanmelding als geldige inschrijving. In het geval van meerdere uitnodigingen voor dezelfde persoon zullen we hiervan melding maken bij zowel degene(n) die de uitnodiging heeft/hebben verstuurd (uitgezonderd de eerste inzender) als degene die is uitgenodigd.
  4. De advertentie van de woonboot, waarvan plaatsing is voorgekomen uit het Bookahouseboat.com Vriendenbonus Programma, dient volledig en up-to-date te zijn. Dit betekent dat de foto’s de situatie ter plekke goed weergeven, de prijzen correct zijn en de agenda goed is bijgewerkt.
  5. Per boot wordt slechts éénmaal €100 aan bonnen uitgekeerd, ook als hiervoor meerdere advertenties zijn aangemaakt (bijvoorbeeld als er meerdere kamers los worden verhuurd).
  6. De verhuurder van de betreffende boot dient zich te houden aan de Algemene Voorwaarden van Bookahouseboat.com
  7. Bookahouseboat.com gaat tot verstrekking van de €100 bol.com tegoedbon over zodra de woonboot, waarvan plaatsing is voorgekomen uit het Bookahouseboat.com Vriendenbonus Programma, succesvol is verhuurd. Dit is het geval als er minimaal €100 aan 'service fee' door de woonboot is omgezet. De 'service fee' is een percentage van de nachtprijs en varieert van 6 tot 12 procent, afhankelijk van de duur van het verblijf.