Hoe kan ik mijn woonboot verhuren?

EnglishDeutschFrançais

Verhuur jouw woonboot via Bookahouseboat.com. Waarom? We zijn een Nederlands bedrijf en houden van persoonlijk contact.


Bookahouseboat.com is marktleider op het gebied van woonbootverhuur. Wij brengen maandelijk vele duizenden toekomstige gasten in contact met woonbooteigenaren over de hele wereld. Bookahouseboat stelt eigenaren in staat hun woonboot gratis online te plaatsen en verzorgt het volledige proces van support, boeken, betalen email notificaties en herinneringen.

 

En het mooiste van alles: als nieuwe eigenaar betaal je het eerste jaar 0% commissie!

 

 

Start met verhuren!

 

 

Maar er zijn nog veel meer goede redenen waarom het een uitstekend plan is je woonboot gratis op Bookahouseboat.com te plaatsen.

 

Het grootste aanbod van de mooiste woonboten

Bookahouseboat biedt als marktleider wereldwijd het grootste aanbod van de mooiste woonboten aan en scoort uitstekend op vindbaarheid. Dit maakt Bookahouseboat.com dé one-stop-shop voor reizigers die op zoek zijn naar de perfecte woonboot voor hun volgende vakantie. Hierdoor zijn we in staat om vraag en aanbod perfect op het gebied van woonboot verhuur perfect bij elkaar te brengen.

 

SMS notificaties

We zenden je een SMS notificatie wanneer je een nieuwe aanvraag ontvangt, naast de gebruikelijke email. Gasten krijgen een SMS notificatie wanneer de aanvraag geaccepteerd (of gewijgerd) is. Zo is iedereen snel op de hoogte.

 

Veilig betalen

Alle betalingen verlopen via Adyen. Deze gerenommeerde payment service provider biedt alle belangrijkste internationale betalingsmethoden aan en controleert elke betaling op validiteit. Hierdoor zijn zowel de gast als verhuurder verzekerd van een veilige en succesvolle betaling.

 

Laagste commissies in de markt

Het plaatsen van een advertentie is altijd gratis. Alleen in het geval dat er geboekt wordt, vragen we een bescheiden commissie. We zijn trots dat we de laagste commissies in de markt aan kunnen bieden. Gasten betalen een bescheiden commissie van 6 tot 12 procent, afhankelijk van de duur van het verblijf. Aan de verhuurder vragen we normaal gesproken een commissie van 2.5 procent, maar we zijn verheugd te melden dat nieuwe eigenaren het eerste jaar geen commissie betalen. Adverteren is het gehele eerste jaar dus helemaal gratis!

 

Handige kalender synchronisatie

Indien je meerdere boekingsplatforms gebruikt, kun je de kalender van Bookahouseboat heel eenvoudig met andere kalenders synchroniseren. Zo zijn al je kalenders altijd up-to-date, en voorkom je dubbele boekingen en aanvragen voor dagen dat je boot niet beschikbaar is.

 

Voeg 'Extra’s' toe en verdien extra geld

We bieden de mogelijkheid om 'Extra’s' toe te voegen. Dit kan een ontbijt zijn, het gebruik van een Jacuzzi of wellicht verhuur je een kano of visboot. Een goede manier om te laten zien welke faciliteiten je biedt, en een makkelijke manier om extra te verdienen aan een boeking.

 

Hulp nodig? Wij zijn er voor je! Het contact kan zo vaak en persoonlijk als jij wil.

We zijn gevestigd in Amsterdam en hebben zelf ervaring met de verhuur van woonboten. Ons team staat met raad en daad voor je klaar. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail of de chat functie op onze site.

 

 

Start met verhuren!